Huizenprijzen en de huizenmarkt in Brouwershaven

Begrijp de huizenprijzen in Brouwershaven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Brouwershaven

Brouwershaven is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brouwershaven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 503.349 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 503.349
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Brouwershaven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brouwershaven is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brouwershaven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Brouwershaven.

Woningen recent verkocht in Brouwershaven

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brouwershaven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brouwershaven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brouwershaven. Een eengezinswoning in Brouwershaven komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brouwershaven

In Brouwershaven wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brouwershaven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brouwershaven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Brouwershaven

Starterswoningen in Brouwershaven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Brouwershaven zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brouwershaven zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Brouwershaven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Brouwershaven

Wil je een huis kopen in Brouwershaven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brouwershaven . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brouwershaven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brouwershaven.

Bekijk alle koopwoningen in Brouwershaven. Zoek je huurwoning in Brouwershaven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Brouwershaven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brouwershaven is 3.311 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.612 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Brouwershaven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brouwershaven vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Brouwershaven

Brouwershaven bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.