Brouwershaven in de gemeente Schouwen-Duiveland

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Brouwershaven

Een eerste blik op Brouwershaven

Brouwershaven is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Brouwershaven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 288.406 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 288.406
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Brouwershaven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brouwershaven is 40 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Brouwershaven kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Brouwershaven

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brouwershaven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brouwershaven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brouwershaven. Een eengezinswoning in Brouwershaven komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brouwershaven

In Brouwershaven wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Brouwershaven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Brouwershaven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Brouwershaven
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Brouwershaven

Wil je een huis kopen in Brouwershaven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brouwershaven. Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brouwershaven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brouwershaven.

Huizenprijzen in Brouwershaven

Starterswoningen in Brouwershaven zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Brouwershaven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brouwershaven zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Brouwershaven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Brouwershaven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brouwershaven is 2.560 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.528 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Brouwershaven is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Brouwershaven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brouwershaven vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Brouwershaven

Brouwershaven bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen