Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwerkerk

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwerkerk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwerkerk

Nieuwerkerk is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staan er 51 woningen te koop en zijn er recent 119 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwerkerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 459.738 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 51
Woningen recent verkocht 119
Gemiddelde vraagprijs € 459.738
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Nieuwerkerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwerkerk is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwerkerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwerkerk.

Woningen recent verkocht in Nieuwerkerk

Er zijn recent 119 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwerkerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwerkerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwerkerk. Een eengezinswoning in Nieuwerkerk komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwerkerk

In Nieuwerkerk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwerkerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwerkerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwerkerk

Starterswoningen in Nieuwerkerk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwerkerk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwerkerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwerkerk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwerkerk

Wil je een huis kopen in Nieuwerkerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwerkerk . Er staan momenteel 51 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwerkerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwerkerk.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwerkerk. Zoek je huurwoning in Nieuwerkerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwerkerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwerkerk is 3.341 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.822 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwerkerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwerkerk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwerkerk

Nieuwerkerk bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.