logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Haamstede in Burgh-Haamstede

Begrijp de huizenprijzen in Haamstede Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haamstede Schouwen-Duiveland

Haamstede is een wijk in de plaats Burgh-Haamstede binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 4.255 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haamstede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 824.530 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 824.530
Percentage gezinnen met kinderen 21%

Verkoopduur woningen in Haamstede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haamstede is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haamstede moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haamstede.

Woningen recent verkocht in Haamstede

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haamstede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haamstede.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haamstede. Een eengezinswoning in Haamstede komt het meest (66%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haamstede

In Haamstede wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haamstede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haamstede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Haamstede

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Haamstede vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Haamstede Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Haamstede Schouwen-Duiveland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haamstede Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haamstede Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haamstede Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haamstede Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Haamstede Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haamstede Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haamstede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haamstede.

Bekijk alle koopwoningen in Haamstede Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Haamstede Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haamstede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haamstede is 5.033 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.350 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haamstede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haamstede vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Haamstede

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Haamstede? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Haamstede

Haamstede Burgh Hogeweg Westenschouwen Kloosterweg en omgeving Nieuw-Haamstede Verspreide huizen in het Kleigebied Verspreide huizen in het Zandgebied