De Huizenmarkt in Noordwelle (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noordwelle

Woningmarkt Noordwelle

Noordwelle is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwelle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 358.825 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 358.825
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Noordwelle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordwelle is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordwelle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordwelle.

Woningen recent verkocht in Noordwelle

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwelle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordwelle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordwelle. Een eengezinswoning in Noordwelle komt het meest (61%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordwelle

In Noordwelle wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordwelle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordwelle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordwelle
Binnenring: Nederland

Noordwelle waar ligt dat?

Woningen te koop Noordwelle

Wil je een huis kopen in Noordwelle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordwelle . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordwelle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordwelle.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Noordwelle.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noordwelle. Zoek je huurwoning in Noordwelle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noordwelle

Starterswoningen in Noordwelle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordwelle zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordwelle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordwelle? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordwelle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordwelle is 3.896 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.275 euro).

Leeftijden Noordwelle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordwelle vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Noordwelle

Noordwelle bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.