De Huizenmarkt in Bruinisse (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bruinisse

Woningmarkt Bruinisse

Bruinisse is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruinisse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 628.978 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 628.978
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Bruinisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bruinisse is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bruinisse kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bruinisse

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruinisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bruinisse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bruinisse. Een eengezinswoning in Bruinisse komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bruinisse

In Bruinisse wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bruinisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bruinisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bruinisse
Binnenring: Nederland

Bruinisse waar ligt dat?

Woningen te koop Bruinisse

Wil je een huis kopen in Bruinisse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bruinisse . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bruinisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bruinisse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bruinisse. Zoek je huurwoning in Bruinisse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bruinisse

Starterswoningen in Bruinisse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bruinisse zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bruinisse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bruinisse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bruinisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bruinisse is 2.913 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.407 euro).

Leeftijden Bruinisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bruinisse vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bruinisse

Bruinisse bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.