Huizenprijzen en de huizenmarkt in Scharendijke

Begrijp de huizenprijzen in Scharendijke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Scharendijke

Scharendijke is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scharendijke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 459.443 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 459.443
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Scharendijke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Scharendijke is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Scharendijke kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Scharendijke

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scharendijke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Scharendijke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Scharendijke. Een eengezinswoning in Scharendijke komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Scharendijke

In Scharendijke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Scharendijke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Scharendijke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Scharendijke

Starterswoningen in Scharendijke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Scharendijke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Scharendijke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Scharendijke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Scharendijke

Wil je een huis kopen in Scharendijke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Scharendijke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Scharendijke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Scharendijke.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Scharendijke.

Bekijk alle koopwoningen in Scharendijke. Zoek je huurwoning in Scharendijke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Scharendijke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Scharendijke is 3.989 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.536 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Scharendijke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Scharendijke vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Scharendijke

Scharendijke bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.