Huizenmarkt Noordgouwe in Noordgouwe (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noordgouwe

Woningmarkt Noordgouwe

Noordgouwe is een wijk in de plaats Noordgouwe binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 775 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordgouwe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 834.567 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 834.567
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Noordgouwe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordgouwe is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordgouwe moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordgouwe.

Woningen recent verkocht in Noordgouwe

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordgouwe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordgouwe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordgouwe. Een eengezinswoning in Noordgouwe komt het meest (62%) voor. Daarna komt een landhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordgouwe

In Noordgouwe wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordgouwe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordgouwe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordgouwe
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Noordgouwe

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noordgouwe vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Noordgouwe waar ligt dat?

Woningen te koop Noordgouwe

Wil je een huis kopen in Noordgouwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordgouwe . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordgouwe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordgouwe.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noordgouwe. Zoek je huurwoning in Noordgouwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noordgouwe

Starterswoningen in Noordgouwe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordgouwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordgouwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordgouwe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordgouwe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordgouwe is 3.819 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.181 euro).

Leeftijden Noordgouwe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordgouwe vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noordgouwe

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noordgouwe? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noordgouwe

Noordgouwe Schuddebeurs Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs