Huizenprijzen en de huizenmarkt Serooskerke in Serooskerke

Begrijp de huizenprijzen in Serooskerke Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Serooskerke Schouwen-Duiveland

Serooskerke is een wijk in de plaats Serooskerke binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 270 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Serooskerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 609.939 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 609.939
Percentage gezinnen met kinderen 20%

Verkoopduur woningen in Serooskerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Serooskerke is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Serooskerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Serooskerke.

Woningen recent verkocht in Serooskerke

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Serooskerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Serooskerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Serooskerke. Een eengezinswoning in Serooskerke komt het meest (65%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Serooskerke

In Serooskerke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Serooskerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Serooskerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Serooskerke

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Serooskerke vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Serooskerke Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Serooskerke Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Serooskerke Schouwen-Duiveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Serooskerke Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Serooskerke Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Serooskerke Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Serooskerke Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Serooskerke Schouwen-Duiveland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Serooskerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Serooskerke.

Bekijk alle koopwoningen in Serooskerke Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Serooskerke Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Serooskerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Serooskerke is 5.428 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.816 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Serooskerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Serooskerke vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Serooskerke

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Serooskerke? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Serooskerke

Serooskerke Verspreide huizen Serooskerke