logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Dreischor in Dreischor

Begrijp de huizenprijzen in Dreischor Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dreischor Schouwen-Duiveland

Dreischor is een wijk in de plaats Dreischor binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 985 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dreischor. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 355.647 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 355.647
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Dreischor

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dreischor is 71 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dreischor kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dreischor

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dreischor. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dreischor.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dreischor. Een eengezinswoning in Dreischor komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dreischor

In Dreischor wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dreischor

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dreischor (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Dreischor

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dreischor vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Dreischor Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Dreischor Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dreischor Schouwen-Duiveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dreischor Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dreischor Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dreischor Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Dreischor Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dreischor Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dreischor alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dreischor.

Bekijk alle koopwoningen in Dreischor Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Dreischor Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dreischor

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dreischor is 3.004 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.629 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dreischor

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dreischor vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dreischor

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dreischor? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dreischor

Dreischor Verspreide huizen Dreischor