logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Axel

Begrijp de huizenprijzen in Axel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Axel

Axel is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.993 inwoners. Momenteel staan er 39 woningen te koop en zijn er recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Axel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 333.541 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 39
Woningen recent verkocht 45
Gemiddelde vraagprijs € 333.541
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Axel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Axel is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Axel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Axel.

Woningen recent verkocht in Axel

Er zijn recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Axel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Axel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Axel. Een eengezinswoning in Axel komt het meest (69%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Axel

In Axel wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Axel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Axel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Axel

Starterswoningen in Axel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Axel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Axel zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Axel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Axel

Wil je een huis kopen in Axel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Axel . Er staan momenteel 39 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Axel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Axel.

Bekijk alle koopwoningen in Axel. Zoek je huurwoning in Axel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Axel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Axel is 2.502 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.254 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Axel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Axel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Axel

Axel bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.