De Huizenmarkt in Axel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Axel

Woningmarkt Axel

Axel is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.280 inwoners. Momenteel staan er 33 woningen te koop en zijn er recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Axel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 315.781 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 33
Woningen recent verkocht 59
Gemiddelde vraagprijs € 315.781
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Axel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Axel is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Axel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Axel.

Woningen recent verkocht in Axel

Er zijn recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Axel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Axel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Axel. Een eengezinswoning in Axel komt het meest (68%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Axel

In Axel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Axel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Axel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Axel
Binnenring: Nederland

Axel waar ligt dat?

Woningen te koop Axel

Wil je een huis kopen in Axel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Axel . Er staan momenteel 33 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Axel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Axel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Axel. Zoek je huurwoning in Axel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Axel

Starterswoningen in Axel zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Axel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Axel zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Axel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Axel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Axel is 2.229 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.090 euro).

Leeftijden Axel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Axel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Axel

Axel bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.