Alle woningmarktinfo Wommels in gemeente Súdwest-Fryslân

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wommels

Een eerste blik op Wommels

Wommels is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wommels. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 257.773 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 257.773
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Wommels

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wommels is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wommels moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wommels.

Woningen recent verkocht in Wommels

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wommels. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wommels.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wommels. Een eengezinswoning in Wommels komt het meest (82%) voor. Daarna komt een penthouse met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wommels

In Wommels wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wommels

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wommels (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wommels
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Wommels

Wil je een huis kopen in Wommels? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wommels . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wommels alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wommels.

Zoek je huurwoning in Wommels? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wommels.

Huizenprijzen in Wommels

Starterswoningen in Wommels zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wommels zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wommels zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wommels? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wommels

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wommels is 2.608 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.865 euro).

Leeftijden Wommels

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wommels vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wommels

Wommels bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen