logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Sneek in Sneek

Begrijp de huizenprijzen in Sneek Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sneek Súdwest-Fryslân

Sneek is een wijk in de plaats Sneek binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 35.020 inwoners. Momenteel staan er 66 woningen te koop en zijn er recent 180 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sneek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 396.868 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 66
Woningen recent verkocht 180
Gemiddelde vraagprijs € 396.868
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Sneek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sneek is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sneek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sneek.

Woningen recent verkocht in Sneek

Er zijn recent 180 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sneek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sneek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sneek. Een eengezinswoning in Sneek komt het meest (63%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sneek

In Sneek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sneek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sneek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Sneek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sneek vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Sneek Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Sneek Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sneek Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sneek Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sneek Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sneek Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Sneek Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sneek Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 66 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sneek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sneek.

Bekijk alle koopwoningen in Sneek Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Sneek Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sneek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sneek is 3.131 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.790 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sneek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sneek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sneek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sneek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sneek

Sneek binnen de grachten Stationsbuurt Hemdijk Noorderhoek I Noorderhoek II Noordoosthoek Zwetteplan Bomenbuurt Omgeving Leeuwarderweg en bungalowpark Stadsfenne De Domp Het Eiland Sperkhem en industrieterrein Houkesloot Lemmerweg-Oost Lemmerweg-West Tinga Duinterpen Offingawier Loënga IJsbrechtum