Alle woningmarktinfo Boarnsterhim in Súdwest-Fryslân

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Boarnsterhim

Een eerste blik op Boarnsterhim

Boarnsterhim is een wijk in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.630 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boarnsterhim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 510.217 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 510.217
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Boarnsterhim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boarnsterhim is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boarnsterhim moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boarnsterhim.

Woningen recent verkocht in Boarnsterhim

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boarnsterhim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boarnsterhim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boarnsterhim. Een eengezinswoning in Boarnsterhim komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boarnsterhim

In Boarnsterhim wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Boarnsterhim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Boarnsterhim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boarnsterhim
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Boarnsterhim

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Boarnsterhim vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Boarnsterhim

Wil je een huis kopen in Boarnsterhim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boarnsterhim . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Boarnsterhim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boarnsterhim.

Zoek je huurwoning in Boarnsterhim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Boarnsterhim.

Huizenprijzen in Boarnsterhim

Starterswoningen in Boarnsterhim zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Boarnsterhim zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boarnsterhim zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boarnsterhim? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boarnsterhim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boarnsterhim is 2.607 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.648 euro).

Leeftijden Boarnsterhim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boarnsterhim vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Boarnsterhim

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Boarnsterhim? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Boarnsterhim

Raerd Poppenwier Sibrandabuorren Tersoal Dearsum

Instellingen zijn opgeslagen