logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Boarnsterhim in Dearsum

Begrijp de huizenprijzen in Boarnsterhim Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boarnsterhim Súdwest-Fryslân

Boarnsterhim is een wijk in de plaats Dearsum binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.590 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boarnsterhim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 495.420 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 495.420
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Boarnsterhim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boarnsterhim is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boarnsterhim moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boarnsterhim.

Woningen recent verkocht in Boarnsterhim

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boarnsterhim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boarnsterhim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boarnsterhim. Een eengezinswoning in Boarnsterhim komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boarnsterhim

In Boarnsterhim wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boarnsterhim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boarnsterhim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Boarnsterhim

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Boarnsterhim vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Boarnsterhim Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Boarnsterhim Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boarnsterhim Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boarnsterhim Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boarnsterhim Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boarnsterhim Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Boarnsterhim Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boarnsterhim Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boarnsterhim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boarnsterhim.

Bekijk alle koopwoningen in Boarnsterhim Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Boarnsterhim Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boarnsterhim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boarnsterhim is 2.722 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.173 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boarnsterhim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boarnsterhim vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Boarnsterhim

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Boarnsterhim? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Boarnsterhim

Raerd Poppenwier Sibrandabuorren Tersoal Dearsum