logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Weidestreek Zuidwest in Gaast

Begrijp de huizenprijzen in Weidestreek Zuidwest Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Weidestreek Zuidwest Súdwest-Fryslân

Weidestreek Zuidwest is een wijk in de plaats Gaast binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 755 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weidestreek Zuidwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 832.262 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 832.262
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Weidestreek Zuidwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Weidestreek Zuidwest is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Weidestreek Zuidwest kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Weidestreek Zuidwest

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weidestreek Zuidwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Weidestreek Zuidwest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Weidestreek Zuidwest. Een eengezinswoning in Weidestreek Zuidwest komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Weidestreek Zuidwest

In Weidestreek Zuidwest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Weidestreek Zuidwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Weidestreek Zuidwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Weidestreek Zuidwest

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Weidestreek Zuidwest vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Weidestreek Zuidwest Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Weidestreek Zuidwest Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Weidestreek Zuidwest Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Weidestreek Zuidwest Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Weidestreek Zuidwest Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Weidestreek Zuidwest Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Weidestreek Zuidwest Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Weidestreek Zuidwest Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Weidestreek Zuidwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Weidestreek Zuidwest.

Bekijk alle koopwoningen in Weidestreek Zuidwest Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Weidestreek Zuidwest Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Weidestreek Zuidwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Weidestreek Zuidwest is 3.197 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.650 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Weidestreek Zuidwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Weidestreek Zuidwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Weidestreek Zuidwest

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Weidestreek Zuidwest? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Weidestreek Zuidwest

Idsegahuizum Allingawier Piaam Gaast Ferwoude Verspreide huizen Ferwoude Verspreide huizen Gaast