Weidestreek Zuidwest in gemeente Súdwest-Fryslân

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Weidestreek Zuidwest

Een eerste blik op Weidestreek Zuidwest

Weidestreek Zuidwest is een wijk in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 790 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Weidestreek Zuidwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 508.243 euro.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 508.243
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Weidestreek Zuidwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Weidestreek Zuidwest is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Weidestreek Zuidwest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Weidestreek Zuidwest.

Woningen recent verkocht in Weidestreek Zuidwest

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weidestreek Zuidwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Weidestreek Zuidwest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Weidestreek Zuidwest. Een eengezinswoning in Weidestreek Zuidwest komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Weidestreek Zuidwest

In Weidestreek Zuidwest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Weidestreek Zuidwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Weidestreek Zuidwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Weidestreek Zuidwest
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Weidestreek Zuidwest

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Weidestreek Zuidwest vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Weidestreek Zuidwest

Wil je een huis kopen in Weidestreek Zuidwest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Weidestreek Zuidwest. Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Weidestreek Zuidwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Weidestreek Zuidwest.

Huizenprijzen in Weidestreek Zuidwest

Starterswoningen in Weidestreek Zuidwest zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Weidestreek Zuidwest zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Weidestreek Zuidwest zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Weidestreek Zuidwest? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Weidestreek Zuidwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Weidestreek Zuidwest is 2.604 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Weidestreek Zuidwest is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Weidestreek Zuidwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Weidestreek Zuidwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Weidestreek Zuidwest

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Weidestreek Zuidwest? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Weidestreek Zuidwest

Idsegahuizum Allingawier Piaam Gaast Ferwoude Verspreide huizen Ferwoude Verspreide huizen Gaast

Instellingen zijn opgeslagen