logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Koudum in Warns

Begrijp de huizenprijzen in Koudum Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Koudum Súdwest-Fryslân

Koudum is een wijk in de plaats Warns binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 3.480 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 492.281 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 492.281
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Koudum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koudum is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koudum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Koudum

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koudum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koudum. Een eengezinswoning in Koudum komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koudum

In Koudum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koudum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koudum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Koudum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Koudum vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Koudum Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Koudum Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koudum Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koudum Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Koudum Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Koudum Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Koudum Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koudum Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koudum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koudum.

Bekijk alle koopwoningen in Koudum Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Koudum Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Koudum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koudum is 2.945 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.739 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Koudum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koudum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Koudum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Koudum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Koudum

Koudum Heidenschap Molkwerum Verspreide huizen Koudum Verspreide huizen Molkwerum