Huizenmarkt Koudum in Warns (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Koudum

Woningmarkt Koudum

Koudum is een wijk in de plaats Warns binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 3.410 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 495.647 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 495.647
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Koudum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koudum is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koudum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Koudum.

Woningen recent verkocht in Koudum

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koudum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koudum. Een eengezinswoning in Koudum komt het meest (77%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koudum

In Koudum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koudum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koudum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Koudum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Koudum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Koudum vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Koudum waar ligt dat?

Woningen te koop Koudum

Wil je een huis kopen in Koudum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koudum . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koudum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koudum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Koudum. Zoek je huurwoning in Koudum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Koudum

Starterswoningen in Koudum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koudum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koudum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Koudum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Koudum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koudum is 2.567 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.279 euro).

Leeftijden Koudum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koudum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Koudum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Koudum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Koudum

Koudum Heidenschap Molkwerum Verspreide huizen Koudum Verspreide huizen Molkwerum