Huizenmarkt Weidestreek West in Wons (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Weidestreek West

Woningmarkt Weidestreek West

Weidestreek West is een wijk in de plaats Wons binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 565 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weidestreek West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 303.853 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 303.853
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Weidestreek West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Weidestreek West is 5 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Weidestreek West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Weidestreek West.

Woningen recent verkocht in Weidestreek West

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weidestreek West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Weidestreek West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Weidestreek West. Een eengezinswoning in Weidestreek West komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Weidestreek West

In Weidestreek West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Weidestreek West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Weidestreek West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Weidestreek West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Weidestreek West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Weidestreek West vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Weidestreek West waar ligt dat?

Woningen te koop Weidestreek West

Wil je een huis kopen in Weidestreek West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Weidestreek West . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Weidestreek West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Weidestreek West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Weidestreek West. Zoek je huurwoning in Weidestreek West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Weidestreek West

Starterswoningen in Weidestreek West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Weidestreek West zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Weidestreek West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Weidestreek West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Weidestreek West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Weidestreek West is 1.774 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.855 euro).

Leeftijden Weidestreek West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Weidestreek West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Weidestreek West

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Weidestreek West? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Weidestreek West

Zurich Wons Cornwerd Kornwerderzand Verspreide huizen Zurich