Huizenprijzen en de huizenmarkt Weidestreek West in Wons

Begrijp de huizenprijzen in Weidestreek West Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Weidestreek West Súdwest-Fryslân

Weidestreek West is een wijk in de plaats Wons binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 565 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weidestreek West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 257.877 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 257.877
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Weidestreek West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Weidestreek West is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Weidestreek West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Weidestreek West.

Woningen recent verkocht in Weidestreek West

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weidestreek West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Weidestreek West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Weidestreek West. Een eengezinswoning in Weidestreek West komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Weidestreek West

In Weidestreek West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Weidestreek West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Weidestreek West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Weidestreek West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Weidestreek West vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Weidestreek West Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Weidestreek West Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Weidestreek West Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Weidestreek West Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Weidestreek West Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Weidestreek West Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Weidestreek West Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Weidestreek West Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Weidestreek West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Weidestreek West.

Bekijk alle koopwoningen in Weidestreek West Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Weidestreek West Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Weidestreek West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Weidestreek West is 1.761 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.862 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Weidestreek West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Weidestreek West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Weidestreek West

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Weidestreek West? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Weidestreek West

Zurich Wons Cornwerd Kornwerderzand Verspreide huizen Zurich