logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Makkum in Makkum

Begrijp de huizenprijzen in Makkum Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Makkum Súdwest-Fryslân

Makkum is een wijk in de plaats Makkum binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 3.355 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Makkum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 405.933 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 405.933
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Makkum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Makkum is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Makkum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Makkum

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Makkum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Makkum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Makkum. Een eengezinswoning in Makkum komt het meest (76%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Makkum

In Makkum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Makkum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Makkum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Makkum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Makkum vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Makkum Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Makkum Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Makkum Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Makkum Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Makkum Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Makkum Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Makkum Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Makkum Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Makkum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Makkum.

Bekijk alle koopwoningen in Makkum Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Makkum Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Makkum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Makkum is 2.832 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (2.830 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Makkum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Makkum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Makkum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Makkum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Makkum

Makkum Verspreide huizen Makkum