logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bouwhoek in Arum

Begrijp de huizenprijzen in Bouwhoek Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bouwhoek Súdwest-Fryslân

Bouwhoek is een wijk in de plaats Arum binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 3.985 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bouwhoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 377.237 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 377.237
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Bouwhoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bouwhoek is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bouwhoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bouwhoek.

Woningen recent verkocht in Bouwhoek

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bouwhoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bouwhoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bouwhoek. Een eengezinswoning in Bouwhoek komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bouwhoek

In Bouwhoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bouwhoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bouwhoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bouwhoek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bouwhoek vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Bouwhoek Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Bouwhoek Súdwest-Fryslân zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bouwhoek Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bouwhoek Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bouwhoek Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bouwhoek Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Bouwhoek Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bouwhoek Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bouwhoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bouwhoek.

Bekijk alle koopwoningen in Bouwhoek Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Bouwhoek Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bouwhoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bouwhoek is 2.465 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.419 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bouwhoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bouwhoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bouwhoek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bouwhoek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bouwhoek

Witmarsum Pingjum Kimswerd Arum Verspreide huizen Witmarsum Verspreide huizen Pingjum Verspreide huizen Kimswerd Verspreide huizen Arum