logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bolsward in Bolsward

Begrijp de huizenprijzen in Bolsward Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bolsward Súdwest-Fryslân

Bolsward is een wijk in de plaats Bolsward binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 10.120 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bolsward. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 356.027 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 356.027
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Bolsward

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bolsward is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bolsward moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bolsward.

Woningen recent verkocht in Bolsward

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bolsward. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bolsward.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bolsward. Een eengezinswoning in Bolsward komt het meest (68%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bolsward

In Bolsward wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bolsward

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bolsward (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bolsward

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bolsward vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Bolsward Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Bolsward Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bolsward Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bolsward Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bolsward Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bolsward Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Bolsward Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bolsward Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bolsward alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bolsward.

Bekijk alle koopwoningen in Bolsward Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Bolsward Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bolsward

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bolsward is 2.802 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.606 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bolsward

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bolsward vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bolsward

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bolsward? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bolsward

Bolsward binnen De Wallen Bolsward-Noord Bolsward-Zuidoost Bolsward-Zuidwest Bolsward-Noordoost Verspreide huizen Bolsward