Huizenmarkt Littenseradiel in Boazum (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Littenseradiel

Woningmarkt Littenseradiel

Littenseradiel is een wijk in de plaats Boazum binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 5.410 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Littenseradiel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 382.894 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 382.894
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Littenseradiel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Littenseradiel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Littenseradiel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Littenseradiel.

Woningen recent verkocht in Littenseradiel

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Littenseradiel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Littenseradiel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Littenseradiel. Een eengezinswoning in Littenseradiel komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Littenseradiel

In Littenseradiel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Littenseradiel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Littenseradiel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Littenseradiel
Binnenring: Nederland

Littenseradiel waar ligt dat?

Woningen te koop Littenseradiel

Wil je een huis kopen in Littenseradiel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Littenseradiel . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Littenseradiel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Littenseradiel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Littenseradiel. Zoek je huurwoning in Littenseradiel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Littenseradiel

Starterswoningen in Littenseradiel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Littenseradiel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Littenseradiel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Littenseradiel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Littenseradiel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Littenseradiel is 2.727 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.735 euro).

Leeftijden Littenseradiel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Littenseradiel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Littenseradiel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Littenseradiel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Littenseradiel

Wommels Easterein Hinnaard Itens Rien Lytsewierrum Hidaard Reahûs Verspreide huizen Wommels Verspreide huizen Easterein Iens Kûbaard Waaksens Verspreide huizen Kûbaard Britswert Wiuwert Boazum Easterwierrum Verspreide huizen Boazum