logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Littenseradiel in Boazum

Begrijp de huizenprijzen in Littenseradiel Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Littenseradiel Súdwest-Fryslân

Littenseradiel is een wijk in de plaats Boazum binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 5.470 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Littenseradiel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 406.198 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 406.198
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Littenseradiel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Littenseradiel is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Littenseradiel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Littenseradiel.

Woningen recent verkocht in Littenseradiel

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Littenseradiel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Littenseradiel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Littenseradiel. Een eengezinswoning in Littenseradiel komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Littenseradiel

In Littenseradiel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Littenseradiel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Littenseradiel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Littenseradiel Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Littenseradiel Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Littenseradiel Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Littenseradiel Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Littenseradiel Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Littenseradiel Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Littenseradiel Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Littenseradiel Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Littenseradiel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Littenseradiel.

Bekijk alle koopwoningen in Littenseradiel Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Littenseradiel Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Littenseradiel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Littenseradiel is 2.722 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.579 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Littenseradiel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Littenseradiel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Littenseradiel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Littenseradiel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Littenseradiel

Wommels Easterein Hinnaard Itens Rien Lytsewierrum Hidaard Reahûs Verspreide huizen Wommels Verspreide huizen Easterein Iens Kûbaard Waaksens Verspreide huizen Kûbaard Britswert Wiuwert Boazum Easterwierrum Verspreide huizen Boazum