logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Weidestreek Zuid in Allingawier

Begrijp de huizenprijzen in Weidestreek Zuid Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Weidestreek Zuid Súdwest-Fryslân

Weidestreek Zuid is een wijk in de plaats Allingawier binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.595 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weidestreek Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 338.989 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 338.989
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Weidestreek Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Weidestreek Zuid is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Weidestreek Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Weidestreek Zuid.

Woningen recent verkocht in Weidestreek Zuid

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weidestreek Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Weidestreek Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Weidestreek Zuid. Een eengezinswoning in Weidestreek Zuid komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Weidestreek Zuid

In Weidestreek Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Weidestreek Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Weidestreek Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Weidestreek Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Weidestreek Zuid vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Weidestreek Zuid Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Weidestreek Zuid Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Weidestreek Zuid Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Weidestreek Zuid Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Weidestreek Zuid Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Weidestreek Zuid Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Weidestreek Zuid Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Weidestreek Zuid Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Weidestreek Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Weidestreek Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Weidestreek Zuid Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Weidestreek Zuid Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Weidestreek Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Weidestreek Zuid is 2.445 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.302 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Weidestreek Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Weidestreek Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Weidestreek Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Weidestreek Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Weidestreek Zuid

Parrega Hieslum Dedgum Tjerkwerd Exmorra Verspreide huizen Parrega Verspreide huizen Tjerkwerd Verspreide huizen Exmorra