logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nijefurd in Hindeloopen

Begrijp de huizenprijzen in Nijefurd Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nijefurd Súdwest-Fryslân

Nijefurd is een wijk in de plaats Hindeloopen binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 5.495 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijefurd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 437.342 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 437.342
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Nijefurd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijefurd is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijefurd moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijefurd.

Woningen recent verkocht in Nijefurd

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijefurd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijefurd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijefurd. Een eengezinswoning in Nijefurd komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijefurd

In Nijefurd wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijefurd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijefurd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nijefurd

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nijefurd vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Nijefurd Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Nijefurd Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nijefurd Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijefurd Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nijefurd Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nijefurd Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Nijefurd Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijefurd Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijefurd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijefurd.

Bekijk alle koopwoningen in Nijefurd Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Nijefurd Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nijefurd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijefurd is 3.307 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.833 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nijefurd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijefurd vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nijefurd

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nijefurd? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nijefurd

Workum Nijhuizum Hindeloopen Verspreide huizen Workum Verspreide huizen Hindeloopen