Huizenmarkt Nijefurd in Workum (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nijefurd

Woningmarkt Nijefurd

Nijefurd is een wijk in de plaats Workum binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 5.365 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijefurd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 418.105 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 418.105
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Nijefurd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijefurd is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijefurd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijefurd

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijefurd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijefurd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijefurd. Een eengezinswoning in Nijefurd komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijefurd

In Nijefurd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijefurd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijefurd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijefurd
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nijefurd

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nijefurd vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nijefurd waar ligt dat?

Woningen te koop Nijefurd

Wil je een huis kopen in Nijefurd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijefurd . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijefurd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijefurd.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nijefurd. Zoek je huurwoning in Nijefurd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nijefurd

Starterswoningen in Nijefurd zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nijefurd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijefurd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijefurd? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijefurd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijefurd is 2.853 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.503 euro).

Leeftijden Nijefurd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijefurd vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nijefurd

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nijefurd? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nijefurd

Workum Nijhuizum Hindeloopen Verspreide huizen Workum Verspreide huizen Hindeloopen