- Wjelsryp e.o. in gemeente Súdwest-Fryslân

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in - Wjelsryp e.o.

Een eerste blik op - Wjelsryp e.o.

- Wjelsryp e.o. is een wijk in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 855 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in - Wjelsryp e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 161.372 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 161.372
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in - Wjelsryp e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in - Wjelsryp e.o. is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in - Wjelsryp e.o. kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in - Wjelsryp e.o.

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in - Wjelsryp e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond - Wjelsryp e.o..

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in - Wjelsryp e.o.. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling - Wjelsryp e.o.

In - Wjelsryp e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat - Wjelsryp e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van - Wjelsryp e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: - Wjelsryp e.o.
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in - Wjelsryp e.o.

Wil je een huis kopen in - Wjelsryp e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in - Wjelsryp e.o.. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in - Wjelsryp e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in - Wjelsryp e.o..

Er staan momenteel geen woningen te koop in - Wjelsryp e.o..

Huizenprijzen in - Wjelsryp e.o.

Starterswoningen in - Wjelsryp e.o. zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in - Wjelsryp e.o. zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in - Wjelsryp e.o. zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in - Wjelsryp e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs - Wjelsryp e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in - Wjelsryp e.o. is 1.526 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in - Wjelsryp e.o. is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden - Wjelsryp e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in - Wjelsryp e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in - Wjelsryp e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in - Wjelsryp e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk - Wjelsryp e.o.

Wjelsryp Baaium Spannum Wjelsryp - Verspreide huizen Spannum - Verspreide huizen

Instellingen zijn opgeslagen