West IJlst in gemeente Súdwest-Fryslân

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in West IJlst

Een eerste blik op West IJlst

West IJlst is een wijk in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.065 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in West IJlst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 399.532 euro.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 399.532
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in West IJlst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in West IJlst is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in West IJlst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in West IJlst

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in West IJlst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond West IJlst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in West IJlst. Een eengezinswoning in West IJlst komt het meest (93%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling West IJlst

In West IJlst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat West IJlst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van West IJlst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: West IJlst
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers West IJlst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van West IJlst vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in West IJlst

Wil je een huis kopen in West IJlst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in West IJlst. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in West IJlst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in West IJlst.

Huizenprijzen in West IJlst

Starterswoningen in West IJlst zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in West IJlst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in West IJlst zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in West IJlst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs West IJlst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in West IJlst is 2.167 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in West IJlst is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden West IJlst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in West IJlst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in West IJlst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in West IJlst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk West IJlst

Oudega Gaastmeer Idzega Sandfirden Verspreide huizen Oudega Verspreide huizen Gaastmeer

Instellingen zijn opgeslagen