Huizenprijzen en de huizenmarkt Zuidoost IJLst in Uitwellingerga

Begrijp de huizenprijzen in Zuidoost IJLst Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuidoost IJLst Súdwest-Fryslân

Zuidoost IJLst is een wijk in de plaats Uitwellingerga binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.460 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidoost IJLst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 912.433 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 912.433
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Zuidoost IJLst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidoost IJLst is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidoost IJLst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuidoost IJLst

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidoost IJLst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidoost IJLst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidoost IJLst. Een eengezinswoning in Zuidoost IJLst komt het meest (83%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidoost IJLst

In Zuidoost IJLst wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidoost IJLst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidoost IJLst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zuidoost IJLst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuidoost IJLst vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Zuidoost IJLst Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Zuidoost IJLst Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidoost IJLst Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidoost IJLst Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuidoost IJLst Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuidoost IJLst Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Zuidoost IJLst Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidoost IJLst Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidoost IJLst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidoost IJLst.

Bekijk alle koopwoningen in Zuidoost IJLst Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Zuidoost IJLst Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuidoost IJLst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidoost IJLst is 4.399 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.286 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuidoost IJLst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidoost IJLst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zuidoost IJLst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zuidoost IJLst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zuidoost IJLst

Oppenhuizen Uitwellingerga Verspreide huizen Oppenhuizen Verspreide huizen