Zuidoost IJLst in gemeente Súdwest-Fryslân

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zuidoost IJLst

Een eerste blik op Zuidoost IJLst

Zuidoost IJLst is een wijk in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.460 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zuidoost IJLst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 550.798 euro.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 550.798
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Zuidoost IJLst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidoost IJLst is 44 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidoost IJLst kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuidoost IJLst

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidoost IJLst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidoost IJLst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidoost IJLst. Een eengezinswoning in Zuidoost IJLst komt het meest (81%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidoost IJLst

In Zuidoost IJLst wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zuidoost IJLst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zuidoost IJLst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuidoost IJLst
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zuidoost IJLst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuidoost IJLst vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Zuidoost IJLst

Wil je een huis kopen in Zuidoost IJLst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidoost IJLst. Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidoost IJLst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidoost IJLst.

Huizenprijzen in Zuidoost IJLst

Starterswoningen in Zuidoost IJLst zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidoost IJLst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidoost IJLst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuidoost IJLst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuidoost IJLst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidoost IJLst is 3.582 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Zuidoost IJLst is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Zuidoost IJLst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidoost IJLst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zuidoost IJLst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zuidoost IJLst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zuidoost IJLst

Oppenhuizen Uitwellingerga Verspreide huizen Oppenhuizen Verspreide huizen

Instellingen zijn opgeslagen