logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Weidestreek Oost in Schettens

Begrijp de huizenprijzen in Weidestreek Oost Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Weidestreek Oost Súdwest-Fryslân

Weidestreek Oost is een wijk in de plaats Schettens binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.265 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weidestreek Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 383.251 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 383.251
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Weidestreek Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Weidestreek Oost is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Weidestreek Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Weidestreek Oost.

Woningen recent verkocht in Weidestreek Oost

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weidestreek Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Weidestreek Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Weidestreek Oost. Een eengezinswoning in Weidestreek Oost komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Weidestreek Oost

In Weidestreek Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Weidestreek Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Weidestreek Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Weidestreek Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Weidestreek Oost vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Weidestreek Oost Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Weidestreek Oost Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Weidestreek Oost Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Weidestreek Oost Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Weidestreek Oost Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Weidestreek Oost Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Weidestreek Oost Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Weidestreek Oost Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Weidestreek Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Weidestreek Oost.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Weidestreek Oost Súdwest-Fryslân.

Bekijk alle koopwoningen in Weidestreek Oost Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Weidestreek Oost Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Weidestreek Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Weidestreek Oost is 2.435 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.970 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Weidestreek Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Weidestreek Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Weidestreek Oost

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Weidestreek Oost? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Weidestreek Oost

Lollum Burgwerd Hartwerd Hichtum Schettens Longerhouw Schraard Verspreide huizen Lollum Verspreide huizen Burgwerd Verspreide huizen Schettens