logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oosthem in Wolsum

Begrijp de huizenprijzen in Oosthem Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosthem Súdwest-Fryslân

Oosthem is een wijk in de plaats Wolsum binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.600 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosthem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 489.158 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 489.158
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Oosthem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosthem is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosthem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosthem.

Woningen recent verkocht in Oosthem

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosthem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosthem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosthem. Een eengezinswoning in Oosthem komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosthem

In Oosthem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosthem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosthem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oosthem

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosthem vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Oosthem Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Oosthem Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosthem Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosthem Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosthem Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosthem Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Oosthem Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosthem Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosthem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosthem.

Bekijk alle koopwoningen in Oosthem Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Oosthem Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosthem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosthem is 3.393 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.643 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosthem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosthem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oosthem

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oosthem? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oosthem

Oosthem Blauwhuis Westhem Abbega Wolsum Greonterp Verspreide huizen-Greonterp Verspreide huizen-Oosthem Verspreide huizen Abbega Verspreide huizen Wolsum