Huizenmarkt Oosthem in Blauwhuis (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosthem

Woningmarkt Oosthem

Oosthem is een wijk in de plaats Blauwhuis binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.575 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosthem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 576.975 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 576.975
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oosthem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosthem is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosthem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosthem.

Woningen recent verkocht in Oosthem

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosthem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosthem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosthem. Een eengezinswoning in Oosthem komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosthem

In Oosthem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosthem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosthem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosthem
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oosthem

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosthem vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oosthem waar ligt dat?

Woningen te koop Oosthem

Wil je een huis kopen in Oosthem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosthem . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosthem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosthem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosthem. Zoek je huurwoning in Oosthem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosthem

Starterswoningen in Oosthem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosthem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosthem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosthem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosthem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosthem is 2.804 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.547 euro).

Leeftijden Oosthem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosthem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oosthem

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oosthem? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oosthem

Oosthem Blauwhuis Westhem Abbega Wolsum Greonterp Verspreide huizen-Greonterp Verspreide huizen-Oosthem Verspreide huizen Abbega Verspreide huizen Wolsum