Huizenprijzen en de huizenmarkt Noordwest IJlst in Tirns

Begrijp de huizenprijzen in Noordwest IJlst Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordwest IJlst Súdwest-Fryslân

Noordwest IJlst is een wijk in de plaats Tirns binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.525 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwest IJlst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 401.216 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 401.216
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Noordwest IJlst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordwest IJlst is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordwest IJlst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordwest IJlst.

Woningen recent verkocht in Noordwest IJlst

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwest IJlst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordwest IJlst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordwest IJlst. Een eengezinswoning in Noordwest IJlst komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordwest IJlst

In Noordwest IJlst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordwest IJlst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordwest IJlst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Noordwest IJlst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noordwest IJlst vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Noordwest IJlst Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Noordwest IJlst Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordwest IJlst Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordwest IJlst Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordwest IJlst Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordwest IJlst Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Noordwest IJlst Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordwest IJlst Súdwest-Fryslân . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordwest IJlst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordwest IJlst.

Bekijk alle koopwoningen in Noordwest IJlst Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Noordwest IJlst Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordwest IJlst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordwest IJlst is 3.066 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.206 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordwest IJlst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordwest IJlst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noordwest IJlst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noordwest IJlst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noordwest IJlst

Tirns Nijland Folsgare Tjalhuizum Verspreide huizen Tirns Verspreide huizen Nijland