logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt IJlst in Jutrijp

Begrijp de huizenprijzen in IJlst Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in IJlst Súdwest-Fryslân

IJlst is een wijk in de plaats Jutrijp binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 3.050 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJlst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 460.292 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 460.292
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in IJlst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in IJlst is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in IJlst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in IJlst.

Woningen recent verkocht in IJlst

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJlst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond IJlst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in IJlst. Een eengezinswoning in IJlst komt het meest (78%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling IJlst

In IJlst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat IJlst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van IJlst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers IJlst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van IJlst vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in IJlst Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in IJlst Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in IJlst Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in IJlst Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in IJlst Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop IJlst Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in IJlst Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in IJlst Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in IJlst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in IJlst.

Bekijk alle koopwoningen in IJlst Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in IJlst Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in IJlst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJlst is 2.833 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.046 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden IJlst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in IJlst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in IJlst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in IJlst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk IJlst

Oud IJlst Nijezijl-Roodhem De Rat-Cloosterkamp Verspreide huizen IJlst