Alle woningmarktinfo IJlst in Súdwest-Fryslân

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in IJlst

Een eerste blik op IJlst

IJlst is een wijk in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 3.105 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJlst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 524.769 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 524.769
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in IJlst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in IJlst is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in IJlst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in IJlst.

Woningen recent verkocht in IJlst

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJlst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond IJlst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in IJlst. Een eengezinswoning in IJlst komt het meest (75%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling IJlst

In IJlst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat IJlst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van IJlst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: IJlst
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers IJlst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van IJlst vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in IJlst

Wil je een huis kopen in IJlst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in IJlst . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in IJlst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in IJlst.

Zoek je huurwoning in IJlst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in IJlst.

Huizenprijzen in IJlst

Starterswoningen in IJlst zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in IJlst zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in IJlst zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in IJlst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs IJlst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJlst is 3.312 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.294 euro).

Leeftijden IJlst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in IJlst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in IJlst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in IJlst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk IJlst

Oud IJlst Nijezijl-Roodhem De Rat-Cloosterkamp Verspreide huizen IJlst

Instellingen zijn opgeslagen