logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Woudsend in Woudsend

Begrijp de huizenprijzen in Woudsend Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Woudsend Súdwest-Fryslân

Woudsend is een wijk in de plaats Woudsend binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.680 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woudsend. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 475.674 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 475.674
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Woudsend

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woudsend is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Woudsend moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Woudsend.

Woningen recent verkocht in Woudsend

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woudsend. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woudsend.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woudsend. Een eengezinswoning in Woudsend komt het meest (75%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woudsend

In Woudsend wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Woudsend

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Woudsend (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Woudsend

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Woudsend vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Woudsend Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Woudsend Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Woudsend Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woudsend Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Woudsend Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Woudsend Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Woudsend Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woudsend Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Woudsend alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woudsend.

Bekijk alle koopwoningen in Woudsend Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Woudsend Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Woudsend

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woudsend is 3.790 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.779 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Woudsend

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woudsend vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Woudsend

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Woudsend? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Woudsend

Woudsend Indijk IJpecolsga Smallebrugge Koufurderrige Verspreide huizen Koufurderrige