Huizenmarkt Woudsend in Koufurderrige (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Woudsend

Woningmarkt Woudsend

Woudsend is een wijk in de plaats Koufurderrige binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.670 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woudsend. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 472.830 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 472.830
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Woudsend

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woudsend is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Woudsend moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Woudsend.

Woningen recent verkocht in Woudsend

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woudsend. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woudsend.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woudsend. Een eengezinswoning in Woudsend komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woudsend

In Woudsend wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Woudsend

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Woudsend (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Woudsend
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Woudsend

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Woudsend vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woudsend waar ligt dat?

Woningen te koop Woudsend

Wil je een huis kopen in Woudsend? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woudsend . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Woudsend alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woudsend.

Bekijk hier alle koopwoningen in Woudsend. Zoek je huurwoning in Woudsend? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Woudsend

Starterswoningen in Woudsend zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Woudsend zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woudsend zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Woudsend? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Woudsend

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woudsend is 2.736 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.731 euro).

Leeftijden Woudsend

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woudsend vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Woudsend

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Woudsend? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Woudsend

Woudsend Indijk IJpecolsga Smallebrugge Koufurderrige Verspreide huizen Koufurderrige