logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hemelum in Stavoren

Begrijp de huizenprijzen in Hemelum Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hemelum Súdwest-Fryslân

Hemelum is een wijk in de plaats Stavoren binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 2.295 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemelum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 510.022 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 510.022
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Hemelum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hemelum is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hemelum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hemelum.

Woningen recent verkocht in Hemelum

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemelum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hemelum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hemelum. Een eengezinswoning in Hemelum komt het meest (78%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hemelum

In Hemelum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hemelum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hemelum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hemelum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hemelum vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Hemelum Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Hemelum Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hemelum Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hemelum Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hemelum Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hemelum Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Hemelum Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hemelum Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hemelum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hemelum.

Bekijk alle koopwoningen in Hemelum Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Hemelum Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hemelum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hemelum is 2.998 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.504 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hemelum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hemelum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hemelum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hemelum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hemelum

Hemelum Warns Scharl Stavoren Verspreide huizen Hemelum Verspreide huizen Stavoren