logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zuid IJlst in Jutrijp

Begrijp de huizenprijzen in Zuid IJlst Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuid IJlst Súdwest-Fryslân

Zuid IJlst is een wijk in de plaats Jutrijp binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 3.305 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuid IJlst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 511.871 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 511.871
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Zuid IJlst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuid IJlst is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuid IJlst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuid IJlst.

Woningen recent verkocht in Zuid IJlst

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuid IJlst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuid IJlst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuid IJlst. Een eengezinswoning in Zuid IJlst komt het meest (70%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuid IJlst

In Zuid IJlst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuid IJlst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuid IJlst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zuid IJlst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuid IJlst vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Zuid IJlst Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Zuid IJlst Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuid IJlst Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuid IJlst Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuid IJlst Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuid IJlst Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Zuid IJlst Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuid IJlst Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuid IJlst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuid IJlst.

Bekijk alle koopwoningen in Zuid IJlst Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Zuid IJlst Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuid IJlst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuid IJlst is 2.906 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.021 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuid IJlst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuid IJlst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zuid IJlst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zuid IJlst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zuid IJlst

Heeg Hommerts Jutrijp Verspreide huizen Heeg Verspreide huizen Hommerts Verspreide huizen Jutrijp