Huizenmarkt Oost IJlst in Gauw (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oost IJlst

Woningmarkt Oost IJlst

Oost IJlst is een wijk in de plaats Gauw binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 2.265 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oost IJlst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 447.093 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 447.093
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Oost IJlst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oost IJlst is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oost IJlst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oost IJlst.

Woningen recent verkocht in Oost IJlst

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oost IJlst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oost IJlst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oost IJlst. Een eengezinswoning in Oost IJlst komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oost IJlst

In Oost IJlst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oost IJlst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oost IJlst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oost IJlst
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oost IJlst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oost IJlst vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oost IJlst waar ligt dat?

Woningen te koop Oost IJlst

Wil je een huis kopen in Oost IJlst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oost IJlst . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oost IJlst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oost IJlst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oost IJlst. Zoek je huurwoning in Oost IJlst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oost IJlst

Starterswoningen in Oost IJlst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oost IJlst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oost IJlst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oost IJlst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oost IJlst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oost IJlst is 3.030 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.759 euro).

Leeftijden Oost IJlst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oost IJlst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oost IJlst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oost IJlst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oost IJlst

Scharnegoutum Goënga Gauw Verspreide huizen Scharnegoutum Verspreide huizen Goënga