logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oost IJlst in Gauw

Begrijp de huizenprijzen in Oost IJlst Súdwest-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oost IJlst Súdwest-Fryslân

Oost IJlst is een wijk in de plaats Gauw binnen de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 2.185 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oost IJlst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 498.349 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 498.349
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oost IJlst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oost IJlst is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oost IJlst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oost IJlst.

Woningen recent verkocht in Oost IJlst

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oost IJlst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oost IJlst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oost IJlst. Een eengezinswoning in Oost IJlst komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oost IJlst

In Oost IJlst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oost IJlst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oost IJlst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oost IJlst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oost IJlst vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Huizenprijzen in Oost IJlst Súdwest-Fryslân

Starterswoningen in Oost IJlst Súdwest-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oost IJlst Súdwest-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oost IJlst Súdwest-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oost IJlst Súdwest-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oost IJlst Súdwest-Fryslân

Wil je een huis kopen in Oost IJlst Súdwest-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oost IJlst Súdwest-Fryslân . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oost IJlst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oost IJlst.

Bekijk alle koopwoningen in Oost IJlst Súdwest-Fryslân. Zoek je huurwoning in Oost IJlst Súdwest-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oost IJlst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oost IJlst is 3.014 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.057 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oost IJlst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oost IJlst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oost IJlst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oost IJlst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oost IJlst

Scharnegoutum Goënga Gauw Verspreide huizen Scharnegoutum Verspreide huizen Goënga Verspreide huizen Gauw