De Huizenmarkt in Uitwellingerga (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Uitwellingerga

Woningmarkt Uitwellingerga

Uitwellingerga is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitwellingerga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.571.246 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.571.246
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Uitwellingerga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uitwellingerga is 118 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uitwellingerga kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Uitwellingerga

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitwellingerga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uitwellingerga.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Uitwellingerga. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uitwellingerga. Een eengezinswoning in Uitwellingerga komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uitwellingerga

In Uitwellingerga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Uitwellingerga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Uitwellingerga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uitwellingerga
Binnenring: Nederland

Uitwellingerga waar ligt dat?

Woningen te koop Uitwellingerga

Wil je een huis kopen in Uitwellingerga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uitwellingerga . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uitwellingerga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uitwellingerga.

Bekijk hier alle koopwoningen in Uitwellingerga. Zoek je huurwoning in Uitwellingerga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Uitwellingerga

Starterswoningen in Uitwellingerga zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Uitwellingerga zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uitwellingerga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uitwellingerga? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uitwellingerga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uitwellingerga is 5.684 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.442 euro).

Leeftijden Uitwellingerga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uitwellingerga vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Uitwellingerga

Uitwellingerga bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.