logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Uitwellingerga

Begrijp de huizenprijzen in Uitwellingerga met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Uitwellingerga

Uitwellingerga is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitwellingerga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.455.009 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.455.009
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Uitwellingerga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uitwellingerga is 75 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uitwellingerga kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Uitwellingerga

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitwellingerga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uitwellingerga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uitwellingerga. Een eengezinswoning in Uitwellingerga komt het meest (77%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uitwellingerga

In Uitwellingerga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Uitwellingerga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Uitwellingerga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Uitwellingerga

Starterswoningen in Uitwellingerga zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Uitwellingerga zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uitwellingerga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Uitwellingerga? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Uitwellingerga

Wil je een huis kopen in Uitwellingerga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uitwellingerga . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uitwellingerga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uitwellingerga.

Bekijk alle koopwoningen in Uitwellingerga. Zoek je huurwoning in Uitwellingerga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Uitwellingerga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uitwellingerga is 4.677 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.601 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Uitwellingerga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uitwellingerga vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Uitwellingerga

Uitwellingerga bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.