logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sas van Gent

Begrijp de huizenprijzen in Sas van Gent met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sas van Gent

Sas van Gent is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.993 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sas van Gent. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 251.526 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 251.526
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Sas van Gent

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sas van Gent is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sas van Gent moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sas van Gent.

Woningen recent verkocht in Sas van Gent

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sas van Gent. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sas van Gent.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sas van Gent. Een eengezinswoning in Sas van Gent komt het meest (85%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sas van Gent

In Sas van Gent wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sas van Gent

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sas van Gent (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sas van Gent

Starterswoningen in Sas van Gent zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sas van Gent zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sas van Gent zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sas van Gent? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sas van Gent

Wil je een huis kopen in Sas van Gent? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sas van Gent . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sas van Gent alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sas van Gent.

Bekijk alle koopwoningen in Sas van Gent. Zoek je huurwoning in Sas van Gent? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sas van Gent

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sas van Gent is 2.127 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.210 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sas van Gent

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sas van Gent vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sas van Gent

Sas van Gent bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.