Alle woningmarktinfo Sas van Gent in gemeente Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sas van Gent

Een eerste blik op Sas van Gent

Sas van Gent is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.280 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sas van Gent. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 229.432 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 229.432
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Sas van Gent

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sas van Gent is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sas van Gent moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sas van Gent.

Woningen recent verkocht in Sas van Gent

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sas van Gent. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sas van Gent.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sas van Gent. Een eengezinswoning in Sas van Gent komt het meest (87%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sas van Gent

In Sas van Gent wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sas van Gent

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sas van Gent (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sas van Gent
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Sas van Gent

Wil je een huis kopen in Sas van Gent? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sas van Gent . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sas van Gent alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sas van Gent.

Zoek je huurwoning in Sas van Gent? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sas van Gent.

Huizenprijzen in Sas van Gent

Starterswoningen in Sas van Gent zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Sas van Gent zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sas van Gent zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sas van Gent? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sas van Gent

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sas van Gent is 2.458 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.938 euro).

Leeftijden Sas van Gent

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sas van Gent vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sas van Gent

Sas van Gent bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen