logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Overslag

Begrijp de huizenprijzen in Overslag met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Overslag

Overslag is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.993 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overslag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 672.444 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 672.444
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Overslag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Overslag is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Overslag kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Overslag

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overslag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Overslag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Overslag. Een eengezinswoning in Overslag komt het meest (85%) voor. Daarna komt een landhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Overslag

In Overslag wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Overslag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Overslag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Overslag

Starterswoningen in Overslag zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Overslag zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Overslag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Overslag? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Overslag

Wil je een huis kopen in Overslag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Overslag . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Overslag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Overslag.

Bekijk alle koopwoningen in Overslag. Zoek je huurwoning in Overslag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Overslag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Overslag is 4.718 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.872 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Overslag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Overslag vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Overslag

Overslag bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.