Alle woningmarktinfo Overslag in gemeente Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Overslag

Een eerste blik op Overslag

Overslag is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.280 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overslag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 305.050 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 305.050
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Overslag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Overslag is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Overslag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Overslag.

Woningen recent verkocht in Overslag

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overslag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Overslag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Overslag. Een eengezinswoning in Overslag komt het meest (94%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Overslag

In Overslag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Overslag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Overslag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Overslag
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Overslag

Wil je een huis kopen in Overslag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Overslag . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Overslag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Overslag.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Overslag.

Zoek je huurwoning in Overslag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Overslag.

Huizenprijzen in Overslag

Starterswoningen in Overslag zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Overslag zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Overslag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Overslag? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Overslag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Overslag is 4.027 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.048 euro).

Leeftijden Overslag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Overslag vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Overslag

Overslag bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen