logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosthem

Begrijp de huizenprijzen in Oosthem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosthem

Oosthem is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosthem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 753.088 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 753.088
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Oosthem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosthem is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosthem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosthem

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosthem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosthem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosthem. Een eengezinswoning in Oosthem komt het meest (76%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosthem

In Oosthem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosthem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosthem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosthem

Starterswoningen in Oosthem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosthem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosthem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosthem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosthem

Wil je een huis kopen in Oosthem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosthem . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosthem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosthem.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oosthem.

Bekijk alle koopwoningen in Oosthem. Zoek je huurwoning in Oosthem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosthem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosthem is 2.990 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.624 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosthem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosthem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oosthem

Oosthem bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.