De Huizenmarkt in Oosthem (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosthem

Woningmarkt Oosthem

Oosthem is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosthem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 682.965 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 682.965
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oosthem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosthem is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosthem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosthem

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosthem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosthem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosthem. Een eengezinswoning in Oosthem komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosthem

In Oosthem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosthem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosthem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosthem
Binnenring: Nederland

Oosthem waar ligt dat?

Woningen te koop Oosthem

Wil je een huis kopen in Oosthem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosthem . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosthem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosthem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosthem. Zoek je huurwoning in Oosthem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosthem

Starterswoningen in Oosthem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosthem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosthem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosthem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosthem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosthem is 2.708 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.148 euro).

Leeftijden Oosthem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosthem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oosthem

Oosthem bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.