De Huizenmarkt in Mariënberg (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mariënberg

Woningmarkt Mariënberg

Mariënberg is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mariënberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 485.724 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 485.724
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Mariënberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mariënberg is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mariënberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mariënberg.

Woningen recent verkocht in Mariënberg

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mariënberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mariënberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mariënberg. Een eengezinswoning in Mariënberg komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mariënberg

In Mariënberg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mariënberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mariënberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mariënberg
Binnenring: Nederland

Mariënberg waar ligt dat?

Woningen te koop Mariënberg

Wil je een huis kopen in Mariënberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mariënberg . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mariënberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mariënberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mariënberg. Zoek je huurwoning in Mariënberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mariënberg

Starterswoningen in Mariënberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mariënberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mariënberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mariënberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mariënberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mariënberg is 2.468 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.371 euro).

Leeftijden Mariënberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mariënberg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Mariënberg

Mariënberg bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.