logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mariënberg

Begrijp de huizenprijzen in Mariënberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mariënberg

Mariënberg is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 62.509 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mariënberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 487.553 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 487.553
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Mariënberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mariënberg is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mariënberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mariënberg.

Woningen recent verkocht in Mariënberg

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mariënberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mariënberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mariënberg. Een eengezinswoning in Mariënberg komt het meest (91%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mariënberg

In Mariënberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mariënberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mariënberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mariënberg

Starterswoningen in Mariënberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mariënberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mariënberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mariënberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mariënberg

Wil je een huis kopen in Mariënberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mariënberg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mariënberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mariënberg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Mariënberg.

Bekijk alle koopwoningen in Mariënberg. Zoek je huurwoning in Mariënberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mariënberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mariënberg is 2.669 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.468 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mariënberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mariënberg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mariënberg

Mariënberg bestaat uit 29 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.