Huizenprijzen en de huizenmarkt in Loozen

Begrijp de huizenprijzen in Loozen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Loozen

Loozen is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loozen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 406.384 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 406.384
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Loozen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loozen is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loozen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Loozen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loozen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loozen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Loozen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loozen. Een eengezinswoning in Loozen komt het meest (40%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loozen

In Loozen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loozen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loozen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Loozen

Starterswoningen in Loozen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loozen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loozen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Loozen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Loozen

Wil je een huis kopen in Loozen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loozen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loozen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loozen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Loozen.

Bekijk alle koopwoningen in Loozen. Zoek je huurwoning in Loozen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Loozen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loozen is 3.359 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.572 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Loozen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loozen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Loozen

Loozen bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.