logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kropswolde

Begrijp de huizenprijzen in Kropswolde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kropswolde

Kropswolde is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.554 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kropswolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 722.942 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 722.942
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Kropswolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kropswolde is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kropswolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kropswolde.

Woningen recent verkocht in Kropswolde

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kropswolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kropswolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kropswolde. Een villa in Kropswolde komt het meest (36%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kropswolde

In Kropswolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kropswolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kropswolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kropswolde

Starterswoningen in Kropswolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kropswolde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kropswolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kropswolde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kropswolde

Wil je een huis kopen in Kropswolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kropswolde . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kropswolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kropswolde.

Bekijk alle koopwoningen in Kropswolde. Zoek je huurwoning in Kropswolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kropswolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kropswolde is 3.984 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.867 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kropswolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kropswolde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kropswolde

Kropswolde bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.