De Huizenmarkt in Kropswolde (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kropswolde

Woningmarkt Kropswolde

Kropswolde is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kropswolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 586.544 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 586.544
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Kropswolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kropswolde is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kropswolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kropswolde.

Woningen recent verkocht in Kropswolde

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kropswolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kropswolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kropswolde. Een villa in Kropswolde komt het meest (37%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kropswolde

In Kropswolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kropswolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kropswolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kropswolde
Binnenring: Nederland

Kropswolde waar ligt dat?

Woningen te koop Kropswolde

Wil je een huis kopen in Kropswolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kropswolde . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kropswolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kropswolde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kropswolde. Zoek je huurwoning in Kropswolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kropswolde

Starterswoningen in Kropswolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kropswolde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kropswolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kropswolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kropswolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kropswolde is 3.865 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.860 euro).

Leeftijden Kropswolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kropswolde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kropswolde

Kropswolde bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.