logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Jutrijp

Begrijp de huizenprijzen in Jutrijp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Jutrijp

Jutrijp is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jutrijp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 372.999 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 372.999
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Jutrijp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jutrijp is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jutrijp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Jutrijp.

Woningen recent verkocht in Jutrijp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jutrijp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jutrijp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Jutrijp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jutrijp. Een eengezinswoning in Jutrijp komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jutrijp

In Jutrijp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jutrijp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jutrijp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Jutrijp

Starterswoningen in Jutrijp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Jutrijp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jutrijp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Jutrijp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Jutrijp

Wil je een huis kopen in Jutrijp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jutrijp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jutrijp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jutrijp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Jutrijp.

Bekijk alle koopwoningen in Jutrijp. Zoek je huurwoning in Jutrijp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Jutrijp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jutrijp is 3.092 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.108 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Jutrijp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jutrijp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Jutrijp

Jutrijp bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.