logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hindeloopen

Begrijp de huizenprijzen in Hindeloopen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hindeloopen

Hindeloopen is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hindeloopen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 509.976 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 509.976
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Hindeloopen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hindeloopen is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hindeloopen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hindeloopen.

Woningen recent verkocht in Hindeloopen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hindeloopen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hindeloopen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hindeloopen. Een eengezinswoning in Hindeloopen komt het meest (83%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hindeloopen

In Hindeloopen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hindeloopen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hindeloopen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hindeloopen

Starterswoningen in Hindeloopen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hindeloopen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hindeloopen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hindeloopen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hindeloopen

Wil je een huis kopen in Hindeloopen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hindeloopen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hindeloopen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hindeloopen.

Bekijk alle koopwoningen in Hindeloopen. Zoek je huurwoning in Hindeloopen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hindeloopen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hindeloopen is 3.885 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.066 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hindeloopen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hindeloopen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hindeloopen

Hindeloopen bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.