Hindeloopen in de gemeente Súdwest-Fryslân

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hindeloopen

Een eerste blik op Hindeloopen

Hindeloopen is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Hindeloopen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 342.764 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 342.764
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hindeloopen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hindeloopen is 108 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hindeloopen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hindeloopen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hindeloopen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hindeloopen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hindeloopen. Een eengezinswoning in Hindeloopen komt het meest (85%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hindeloopen

In Hindeloopen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hindeloopen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hindeloopen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hindeloopen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Hindeloopen

Wil je een huis kopen in Hindeloopen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hindeloopen. Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hindeloopen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hindeloopen.

Huizenprijzen in Hindeloopen

Starterswoningen in Hindeloopen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hindeloopen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hindeloopen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hindeloopen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hindeloopen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hindeloopen is 1.887 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Hindeloopen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Hindeloopen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hindeloopen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hindeloopen

Hindeloopen bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen