De Huizenmarkt in Hindeloopen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hindeloopen

Woningmarkt Hindeloopen

Hindeloopen is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hindeloopen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 575.810 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 575.810
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hindeloopen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hindeloopen is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hindeloopen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hindeloopen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hindeloopen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hindeloopen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hindeloopen. Een eengezinswoning in Hindeloopen komt het meest (81%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hindeloopen

In Hindeloopen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hindeloopen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hindeloopen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hindeloopen
Binnenring: Nederland

Hindeloopen waar ligt dat?

Woningen te koop Hindeloopen

Wil je een huis kopen in Hindeloopen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hindeloopen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hindeloopen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hindeloopen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hindeloopen. Zoek je huurwoning in Hindeloopen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hindeloopen

Starterswoningen in Hindeloopen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hindeloopen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hindeloopen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hindeloopen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hindeloopen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hindeloopen is 3.130 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.408 euro).

Leeftijden Hindeloopen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hindeloopen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hindeloopen

Hindeloopen bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.