Huizenprijzen en de huizenmarkt in Goutum

Begrijp de huizenprijzen in Goutum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Goutum

Goutum is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goutum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 497.838 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 497.838
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Goutum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goutum is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goutum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Goutum.

Woningen recent verkocht in Goutum

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goutum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goutum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goutum. Een eengezinswoning in Goutum komt het meest (82%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goutum

In Goutum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goutum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goutum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Goutum

Starterswoningen in Goutum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Goutum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goutum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Goutum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Goutum

Wil je een huis kopen in Goutum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goutum . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goutum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goutum.

Bekijk alle koopwoningen in Goutum. Zoek je huurwoning in Goutum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goutum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goutum is 3.314 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.086 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goutum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goutum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Goutum

Goutum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.