logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Heechterp & Schieringen in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in Heechterp & Schieringen Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heechterp & Schieringen Leeuwarden

Heechterp & Schieringen is een wijk in de plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 3.675 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heechterp & Schieringen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 203.352 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 203.352
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Heechterp & Schieringen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heechterp & Schieringen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heechterp & Schieringen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heechterp & Schieringen.

Woningen recent verkocht in Heechterp & Schieringen

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heechterp & Schieringen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heechterp & Schieringen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heechterp & Schieringen. Een portiekflat in Heechterp & Schieringen komt het meest (32%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heechterp & Schieringen

In Heechterp & Schieringen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heechterp & Schieringen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heechterp & Schieringen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Heechterp & Schieringen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heechterp & Schieringen vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Huizenprijzen in Heechterp & Schieringen Leeuwarden

Starterswoningen in Heechterp & Schieringen Leeuwarden zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Heechterp & Schieringen Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heechterp & Schieringen Leeuwarden zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heechterp & Schieringen Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heechterp & Schieringen Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Heechterp & Schieringen Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heechterp & Schieringen Leeuwarden . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heechterp & Schieringen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heechterp & Schieringen.

Bekijk alle koopwoningen in Heechterp & Schieringen Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Heechterp & Schieringen Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heechterp & Schieringen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heechterp & Schieringen is 2.206 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.512 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heechterp & Schieringen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heechterp & Schieringen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heechterp & Schieringen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heechterp & Schieringen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heechterp & Schieringen

Heechterp Schieringen De Centrale