logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bilgaard & Havankpark e.o. in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in Bilgaard & Havankpark e.o. Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bilgaard & Havankpark e.o. Leeuwarden

Bilgaard & Havankpark e.o. is een wijk in de plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 6.810 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bilgaard & Havankpark e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 266.337 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 47
Gemiddelde vraagprijs € 266.337
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Bilgaard & Havankpark e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bilgaard & Havankpark e.o. is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bilgaard & Havankpark e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bilgaard & Havankpark e.o..

Woningen recent verkocht in Bilgaard & Havankpark e.o.

Er zijn recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bilgaard & Havankpark e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bilgaard & Havankpark e.o..

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bilgaard & Havankpark e.o.. Een eengezinswoning in Bilgaard & Havankpark e.o. komt het meest (66%) voor. Daarna komt een galerijflat met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bilgaard & Havankpark e.o.

In Bilgaard & Havankpark e.o. wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bilgaard & Havankpark e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bilgaard & Havankpark e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bilgaard & Havankpark e.o.

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bilgaard & Havankpark e.o. vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Huizenprijzen in Bilgaard & Havankpark e.o. Leeuwarden

Starterswoningen in Bilgaard & Havankpark e.o. Leeuwarden zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Bilgaard & Havankpark e.o. Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bilgaard & Havankpark e.o. Leeuwarden zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bilgaard & Havankpark e.o. Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bilgaard & Havankpark e.o. Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Bilgaard & Havankpark e.o. Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bilgaard & Havankpark e.o. Leeuwarden . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bilgaard & Havankpark e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bilgaard & Havankpark e.o..

Bekijk alle koopwoningen in Bilgaard & Havankpark e.o. Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Bilgaard & Havankpark e.o. Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bilgaard & Havankpark e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bilgaard & Havankpark e.o. is 2.454 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.907 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bilgaard & Havankpark e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bilgaard & Havankpark e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bilgaard & Havankpark e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bilgaard & Havankpark e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bilgaard & Havankpark e.o.

Bilgaard Havankpark Vierhuisterweg e.o.