Huizenmarkt Bilgaard & Havankpark e.o. in Leeuwarden (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bilgaard & Havankpark e.o.

Woningmarkt Bilgaard & Havankpark e.o.

Bilgaard & Havankpark e.o. is een wijk in de plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 6.845 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bilgaard & Havankpark e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 243.154 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 243.154
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Bilgaard & Havankpark e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bilgaard & Havankpark e.o. is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bilgaard & Havankpark e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bilgaard & Havankpark e.o..

Woningen recent verkocht in Bilgaard & Havankpark e.o.

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bilgaard & Havankpark e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bilgaard & Havankpark e.o..

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bilgaard & Havankpark e.o.. Een eengezinswoning in Bilgaard & Havankpark e.o. komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bilgaard & Havankpark e.o.

In Bilgaard & Havankpark e.o. wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bilgaard & Havankpark e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bilgaard & Havankpark e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bilgaard & Havankpark e.o.
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bilgaard & Havankpark e.o.

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bilgaard & Havankpark e.o. vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Bilgaard & Havankpark e.o. waar ligt dat?

Woningen te koop Bilgaard & Havankpark e.o.

Wil je een huis kopen in Bilgaard & Havankpark e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bilgaard & Havankpark e.o. . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bilgaard & Havankpark e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bilgaard & Havankpark e.o..

Bekijk hier alle koopwoningen in Bilgaard & Havankpark e.o.. Zoek je huurwoning in Bilgaard & Havankpark e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bilgaard & Havankpark e.o.

Starterswoningen in Bilgaard & Havankpark e.o. zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Bilgaard & Havankpark e.o. zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bilgaard & Havankpark e.o. zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bilgaard & Havankpark e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bilgaard & Havankpark e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bilgaard & Havankpark e.o. is 1.776 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.089 euro).

Leeftijden Bilgaard & Havankpark e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bilgaard & Havankpark e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bilgaard & Havankpark e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bilgaard & Havankpark e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bilgaard & Havankpark e.o.

Bilgaard Havankpark Vierhuisterweg e.o.