Huizenmarkt Vossepark & Helicon in Leeuwarden (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vossepark & Helicon

Woningmarkt Vossepark & Helicon

Vossepark & Helicon is een wijk in de plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 4.240 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vossepark & Helicon. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 307.517 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 57
Gemiddelde vraagprijs € 307.517
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Vossepark & Helicon

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vossepark & Helicon is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vossepark & Helicon moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vossepark & Helicon.

Woningen recent verkocht in Vossepark & Helicon

Er zijn recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vossepark & Helicon. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vossepark & Helicon.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vossepark & Helicon. Een eengezinswoning in Vossepark & Helicon komt het meest (50%) voor. Daarna komt een portiekflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vossepark & Helicon

In Vossepark & Helicon wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vossepark & Helicon

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vossepark & Helicon (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vossepark & Helicon
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vossepark & Helicon

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vossepark & Helicon vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Vossepark & Helicon waar ligt dat?

Woningen te koop Vossepark & Helicon

Wil je een huis kopen in Vossepark & Helicon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vossepark & Helicon . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vossepark & Helicon alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vossepark & Helicon.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vossepark & Helicon. Zoek je huurwoning in Vossepark & Helicon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vossepark & Helicon

Starterswoningen in Vossepark & Helicon zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vossepark & Helicon zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vossepark & Helicon zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vossepark & Helicon? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vossepark & Helicon

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vossepark & Helicon is 2.702 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.640 euro).

Leeftijden Vossepark & Helicon

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vossepark & Helicon vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vossepark & Helicon

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vossepark & Helicon? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vossepark & Helicon

Vossepark Helicon Harlingervaart Noord