Huizenmarkt Nijlân & De Zwette in Leeuwarden (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nijlân & De Zwette

Woningmarkt Nijlân & De Zwette

Nijlân & De Zwette is een wijk in de plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 3.885 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijlân & De Zwette. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 208.108 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 208.108
Percentage gezinnen met kinderen 18%

Verkoopduur woningen in Nijlân & De Zwette

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijlân & De Zwette is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijlân & De Zwette moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijlân & De Zwette.

Woningen recent verkocht in Nijlân & De Zwette

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijlân & De Zwette. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijlân & De Zwette.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijlân & De Zwette. Een portiekflat in Nijlân & De Zwette komt het meest (64%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijlân & De Zwette

In Nijlân & De Zwette wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijlân & De Zwette

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijlân & De Zwette (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijlân & De Zwette
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nijlân & De Zwette

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nijlân & De Zwette vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nijlân & De Zwette waar ligt dat?

Woningen te koop Nijlân & De Zwette

Wil je een huis kopen in Nijlân & De Zwette? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijlân & De Zwette . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijlân & De Zwette alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijlân & De Zwette.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nijlân & De Zwette. Zoek je huurwoning in Nijlân & De Zwette? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nijlân & De Zwette

Starterswoningen in Nijlân & De Zwette zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Nijlân & De Zwette zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijlân & De Zwette zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijlân & De Zwette? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijlân & De Zwette

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijlân & De Zwette is 2.459 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.369 euro).

Leeftijden Nijlân & De Zwette

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijlân & De Zwette vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nijlân & De Zwette

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nijlân & De Zwette? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nijlân & De Zwette

Nijlân De Zwette I Harlingervaart De Zwette II Zwettehaven De Zwette III Schenkenschans De Zwette IV Businesspark De Zwette V Newton De Zwette VI Deinumerpolder EnergieCampus Sylsterrak Buitengebied De Zwette Buitengebied West