logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt De Zuidlanden in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in De Zuidlanden Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Zuidlanden Leeuwarden

De Zuidlanden is een wijk in de plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 3.805 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Zuidlanden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 448.929 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 448.929
Percentage gezinnen met kinderen 64%

Verkoopduur woningen in De Zuidlanden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Zuidlanden is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Zuidlanden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Zuidlanden.

Woningen recent verkocht in De Zuidlanden

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Zuidlanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Zuidlanden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Zuidlanden. Een eengezinswoning in De Zuidlanden komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Zuidlanden

In De Zuidlanden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Zuidlanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Zuidlanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Zuidlanden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Zuidlanden vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Huizenprijzen in De Zuidlanden Leeuwarden

Starterswoningen in De Zuidlanden Leeuwarden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Zuidlanden Leeuwarden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Zuidlanden Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Zuidlanden Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Zuidlanden Leeuwarden

Wil je een huis kopen in De Zuidlanden Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Zuidlanden Leeuwarden . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Zuidlanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Zuidlanden.

Bekijk alle koopwoningen in De Zuidlanden Leeuwarden. Zoek je huurwoning in De Zuidlanden Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Zuidlanden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Zuidlanden is 3.788 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.096 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Zuidlanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Zuidlanden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Zuidlanden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Zuidlanden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Zuidlanden

Techum Wiarda De Werp De Zuidlanden De Klamp