logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Middelsee in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in Middelsee Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Middelsee Leeuwarden

Middelsee is een wijk in de plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 120 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelsee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 705.633 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 705.633
Percentage gezinnen met kinderen 15%

Verkoopduur woningen in Middelsee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelsee is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelsee moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middelsee.

Woningen recent verkocht in Middelsee

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelsee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelsee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middelsee. Een eengezinswoning in Middelsee komt het meest (53%) voor. Daarna komt een penthouse met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Middelsee

In Middelsee wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Middelsee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Middelsee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Middelsee Leeuwarden

Starterswoningen in Middelsee Leeuwarden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Middelsee Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelsee Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Middelsee Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Middelsee Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Middelsee Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelsee Leeuwarden . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelsee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelsee.

Bekijk alle koopwoningen in Middelsee Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Middelsee Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Middelsee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelsee is 5.369 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.851 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Middelsee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middelsee vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Middelsee

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Middelsee? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Middelsee

Havenstêd Barrahûs Wetterstêd De Fellingen Boksumerhoeke