Huizenmarkt Middelsee in Leeuwarden (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Middelsee

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Middelsee

Middelsee is een wijk in de plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelsee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 801.498 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 801.498

Verkoopduur woningen in Middelsee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelsee is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelsee moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middelsee.

Woningen recent verkocht in Middelsee

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelsee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelsee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middelsee. Een eengezinswoning in Middelsee komt het meest (60%) voor. Daarna komt een maisonnette met 20% het meest voor.

Middelsee waar ligt dat?

Woningen te koop Middelsee

Wil je een huis kopen in Middelsee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelsee . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelsee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelsee.

Bekijk hier alle koopwoningen in Middelsee. Zoek je huurwoning in Middelsee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Middelsee

Starterswoningen in Middelsee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Middelsee zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelsee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Middelsee? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Middelsee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelsee is 3.897 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.923 euro).

Buurten in Middelsee

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Middelsee? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Middelsee

Middelsee