logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Sonnenborgh e.o. in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in Sonnenborgh e.o. Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sonnenborgh e.o. Leeuwarden

Sonnenborgh e.o. is een wijk in de plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze wijk telt volgens het CBS 7.960 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 125 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sonnenborgh e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 343.261 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 125
Gemiddelde vraagprijs € 343.261
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Sonnenborgh e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sonnenborgh e.o. is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sonnenborgh e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sonnenborgh e.o..

Woningen recent verkocht in Sonnenborgh e.o.

Er zijn recent 125 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sonnenborgh e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sonnenborgh e.o..

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sonnenborgh e.o.. Een eengezinswoning in Sonnenborgh e.o. komt het meest (44%) voor. Daarna komt een portiekflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sonnenborgh e.o.

In Sonnenborgh e.o. wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sonnenborgh e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sonnenborgh e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Sonnenborgh e.o.

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sonnenborgh e.o. vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Huizenprijzen in Sonnenborgh e.o. Leeuwarden

Starterswoningen in Sonnenborgh e.o. Leeuwarden zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Sonnenborgh e.o. Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sonnenborgh e.o. Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sonnenborgh e.o. Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sonnenborgh e.o. Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Sonnenborgh e.o. Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sonnenborgh e.o. Leeuwarden . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sonnenborgh e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sonnenborgh e.o..

Bekijk alle koopwoningen in Sonnenborgh e.o. Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Sonnenborgh e.o. Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sonnenborgh e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sonnenborgh e.o. is 2.850 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.637 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sonnenborgh e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sonnenborgh e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sonnenborgh e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sonnenborgh e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sonnenborgh e.o.

Transvaalwijk Bonifatius Rengerspark Vogelwijk Sonnenborgh Valeriuskwartier Magere Weide